Marit Hellander Ingels

-Jag ska måla hela världen, lilla Mamma.

Är det något som jag tycker är viktigt, så är det min önskan att mina barn ska känna att De kan göra och bli va de vill!

(Förutom att man gör sitt, för att jorden ska känna att vi förtjänar att leva här.
Men det hör till basis.)

Efter flera roliga galna år inom modevärlden, som makeup artist, blev jag tatuerare.
-Jag skulle ju bara prova för skojs skull.
Nu har det gått 14 år sedan jag gjorde min första tatuering. Mina händer började krångla 2010, vi separerade, min vägg började närma sig och då skadar min son sig till nästan döden.
Andas.
Nu har jag under 2 år, fått utbildat mig under Mats Eskils och Klara Eriksson på Silversmide och metallformgivning här på Leksands Folkhögskola. Händerna har ett eget liv, jag är gift och min son håller sig till frekventa mindre skador.

Nu avslutar vi Kreativ Entrepenörskap för sommaren. Det har hittills varit en väldigt inspirerande och givande resa. Med många fina kurser och föreläsningar.

Jag vill göra smycken till en storfilm. Jag vill göra stora konstsmycken som bärs på röda mattan. Jag vill sitta i min vagn här ute på landet, njuta, smida, inreda, odla, tatuera och måla hela världen.
Att få skapa något som kan finnas kvar närmare evigt, något man kan ärva, gräva upp om 700 år, något man kan känna en dragning till. Något som man bara använder när man ska vara extra fin eller något man har på sig eller nära sig varje dag.

avmarit@gmail.com
@av_marit
#av_marit